Isımak İle Beton Kurutma

Isımak İle Beton Kurutma

Isımak ile Beton Kurutma teknolojinin getirdiği en büyük kolaylıklardan biri olarak dikkat çekmektedir.

Isımak ile beton nem kurutma işlemi eski zamanlarda kullanılan yöntemlerin kötü olmasından dolayı aylar değil artık sadece günler sürmektedir.

Isımak beton nem alma cihazı firması olarak Isımak cihazının satış ve kiralamasını yapmaktayız.

Cihazımız son derece güçlü bir cihaz olup beton kurutma ve beton nemi kurutma işlemlerini tahmin edilen zaman diliminden çok daha kısa bir süre içerisinde yapmakta ve sorunsuz bir şekilde teslim etmektedir.

Isımak cihazı ile beton kurutma işlemi yapılan inşaatlarda ilerleyen dönemlerde nemlenme ve rutubetlenme olayları görülmediği gibi beton üzerine yapılan yalıtım malzemeleri de işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirebilmektedirler.

Isımak cihazının beton kurutma işlemini kısa sürede yapabilmesinin sebebi yüksek üfleme gücünü saatler boyu beton üzerine eşit ve kontrollü bir şekilde verebilmesidir.

Bu şekilde yapılacak olan bir kurutma işlemi hem vakti hem de nakdi pek çok kazanımı beraberinde getirecektir.

Isımak kurutma cihazını sadece inşaat halinde olan binalarda değil, yaşam alanı olarak kullanılan binalarda da kullanabilirsiniz.

Özellikle garaj gibi güneş görmeyen ve çoğunlukla yağmura maruz kalan alanlarda Isımak kurutma cihazı çok işe yaramaktadır.

Garajlar genelde apartmanların ya da alışveriş merkezlerinin kapalı ve alt kısımlarında olmakla birlikte güneş görmemektedirler. Bir alanda nem ve rutubetin oluşmasının en büyük nedenlerinden birisi de alanın kesinlikle güneş ışığı görmüyor olmasıdır.

Güneş ışığı almayan bir beton yapı üzerine bir de sık sık yağmur, kar gibi doğa olaylarında sık sık etkileniyorsa ve zamanında kurutma işlemi de kurutma cihazı ile değil de eski yöntemler kullanılarak yapıldıysa nem ve rutubet sorunu ile karşılaşmama olasılığı bulunmamaktadır.

Bu sebeple bu tarz yerlerde nem ve rutubet sorunu ile savaşırken yapılması gereken ilk iş kurutma cihazı ile nem ve rutubeti ortamdan uzaklaştırmak olmalıdır.

Sonrasında ise alanda bulunan beton ve sıva kazınarak tamamen kaldırılmalı ve beton uygulaması tekrar yapılmalıdır.

Yapılan beton uygulamasının bitiminin hemen ardından vakit kaybetmeden ve ıslaklık betonun içerisinde işlemeden kurutma cihazı ile kurutulmalı ve betonun nem dengesi sağlanmalıdır.

Bu tarz çalışmalarınız için günlük olarak firmamız aracılığı ile Isımak kurutma cihazını kiralayabilir ve sorununuzu anında çözerek garajı tekrar kullanıma açabilirsiniz.

Kiralık ısımak beton nem alma makinesi kolay kullanımı, üstün üfleme gücü, güvenli çalışması ve her yere taşınabilme kolaylığı ile garaj gibi büyük yerlerde oluşan nemlenme sorununu çözüme kavuşturabilmektedir.

Isımak kurutma cihazının kullanılabileceği alanlardan birisi de hastanelerdir. Hastanelerin özellikle bazı bölümlerinde nem dengesi son derece önem taşımaktadır. Bu alanlarda yeterli ve gerekli nem dengesini oluşturabilmek için de Isımak kurutma cihazından faydalanabilirsiniz.

Özellikle nefes darlığı, astım, bronşit gibi rahatsızlıklara sahip olan kişilerin nem ve rutubet olan yerlerde bulunması rahatsızlıklarının ilerlemesine sebep olmakta ve tedavi süreçlerinin uzamasına neden olmaktadır.

Bu tarz rahatsızlıkları yaşayan kişilerini tedavi olmak amacıyla hastaneye yattıklarında o katın nem dengesinin sağlıklı ve yeterli bir şekilde sağlanması gerekmektedir. Bu dengeyi kısa sürede ve gerçektende istenilen düzeyde sağlayabilecek tek cihazı Isımak kurutma cihazıdır.

Isımak ile beton kurutma işlemi normal olarak yaşamlarımızı sürdürdüğümüz evlerimizde uygulanabilmektedir.

Evlerimizin betonları sıklıkla dış etkenler olarak nitelendirebileceğimiz yağmur suları ve kar fırtınaları ile karşı karşıya kalmaktadır. Beton bloklar her ne kadar yapım aşamasında su ile karılarak oluşturulsalar da yapımlarının ardından en büyük düşmanları yine su olmaktadır.

Bu sebeple gerek dış etkenler dediğimiz yağmur ve kar fırtınaları gerek iç etkenler olarak adlandırabileceğimiz su borusu kaçaklarından kaynaklı nemlenme ve rutubetlenme olaylarında da Isımak kurutma cihazından faydalanabilirsiniz.

Böyle bir durumda yapılması gereken ilk işlem sorununun kaynağını belirleyip öncelikle ona çözüm bulmak olmalıdır.

Sorunun çözüme kavuşmasının ardından gerekli kurutma işlemleri kurutma cihazı ile yapılmalı ve kurutulan alan tamamen kazınarak yeniden beton atma işlemi yapılmalıdır. Aksi takdirde yapılan kurutma işlemi hiçbir işe yaramayacak ve boşa kaybedilen zaman ve emek olacaktır.

Kurutma işleminin yapılmasının ardından yapılması gerekli olan diğer yalıtım malzemeleri yapılmalı ve son defa bir kere daha beton ile yalıtım malzemesinin birleşmesi için kiralık ısımak beton nem alma makinası kullanılmalıdır.

Isımak ile beton kurutma işlemi sanıldığı kadar zor bir işlem olmamakla birlikte bu cihaz ile yapılan kurutma işlemlerinde tekrar nem ve rutubet sorunu ile karşılaşma ihtimali yok denecek kadar az olmaktadır.

#ısımakilebetonkurutma #ısımak #betonkurutma #ısımakbetonkurutmacihazı #betonkurutmacihazı #betonkurutucu