Isımak Mazotlu Beton Kurutma Cihazı

Isımak Mazotlu Beton Kurutma Cihazı

Isımak Mazotlu Beton Kurutma Cihazı inşaatlarınızda yeni uygulamasını yapmış olduğunuz betonlarınızı kısa süre içerisinde kurutma çalışmaları gerçekleştirmekteyiz.

Mazotlu beton kurutma cihazı yardımıyla beton kurutma işlemlerinizin için beklemenize ya da sağlıksız bir şekilde elektrikli ısıtıcılar ya da havalandırmalar ile betonunuzu kurutma işlemi yapmanıza gerek kalmadan kurutma cihazı ile kısa süre içerisinde betonunuzda istediğiniz kuruluğu sağlayabilirsiniz.

Beton kurutma cihazı mazotlu olma özelliği genelde kullanıcılarda uzun çalışma saatleri sonrasında motorda meydana gelebilecek ısınmalara karşı mazotun birleşmesiyle oluşacak yangın riskini akıllara getirmektedir.

Ancak ısımak mazotlu kurutma cihazında bu tarz bir riskin olma olasılığı üretim aşamasında düşünülmüş ve bu riski minimuma indirmek için gereken tüm önlemler alınmıştır.

Isımak cihazımızda bulunan motor özel bir şekilde koruma altına alınmıştır. Cihaz yüksek üfleme gücünü betonu kurutma için beton zemine üflerken motor kısmına hiçbir şekilde sıcaklık gitmemektedir.

Ayrıca cihaz 24 saat süre ile hiç durmadan çalışabilecek şekilde üretilmiş olup, motorunda kendisini ısıtması engellenmiştir.

Görüldüğü üzere cihaz üretilirken her türlü olumsuz durum düşünülmüş ve bu olumsuz durumların yaşanmaması için her türlü önlem hassasiyetle alınmıştır.

Cihaz 24 saat boyunca aralıksız çalışabilme özelliği ile geniş alanlarda gerçekleştireceğiniz beton kurutma işlemlerinizi kısa sürede yapmaktadır. 24 saatlik çalışma esnasında cihazın ihtiyacı olacak mazot da cihaz kapatılmadan konabilmektedir.

Mazotun cihaz kapalı konuma getirilmeden konabilmesi için gerekli olan aparatlar firmamız tarafından cihaz teslimi sırasında tarafınıza iletilecektir.

Kiralık mazotlu beton kurutma cihazı satışı ve kiralaması yapan firmamız aracılığı ile isterseniz cihazı direk satın alıp farklı projelerinizde kullanabilir isterseniz de kısa süreli ve dönemsel çalışmalarınızda kiralama yöntemini tercih edebilirsiniz.

İster satın alın, ister kiralayın her iki durumda da cihaz firma personellerimiz tarafından adresinize kadar getirilmekte ve çalıştırılarak uygulamalı bir gösterim yapılmaktadır.

Bu gösterim sonrasında ise cihazın kullanımı esnasında lazım olabilecek tüm aparatlar tarafınıza teslim edilip, cihaz çalışır bir şekilde teslim edilmektedir.

Isımak kurutma cihazı çalışmak için sarf ettiği mazot ile hem kullanıcı hem de çevre dostu olduğunu yaptığı çalışma ile ispatlamıştır.

Mazotu adeta koklayarak çalışmakta olan Isımak mazotlu kurutma cihazı kendi sınıfında bulunan mazotlu kurutma cihazlarının içerisinde lider bir cihazdır.

Isımak mazotlu modeli yüksek üfleme gücünü sadece bir noktaya değil,  konumlandırıldığı alanın büyüklüğüne göre mümkün olan en uzak noktaya bile sıcaklığı ulaştırabilmektedir.

100 metreye kadar güçlü ve sıcak üfleme özelliğine sahip bu cihaz ile büyük alanlarda yapmış olduğunuz beton kurutma işlemlerine ayırdığınız zamandan çok daha az zaman ayırarak inşaatınızın diğer işlerine daha çabuk yönelebilirsiniz.

Beton kurutma işlemi inşaat işlerinde en önemli ayağı oluşturmaktadır. Betonu sağlıklı bir şekilde kurutulan binaların üzerine uygulanacak olan diğer materyallerde kurutma kadar sağlıklı bir şekilde işlevini yerine getirecektir.

Eğer beton kurutma işleminde kurutma cihazı kullanılmaz ise sonrasında oluşacak nemlenme ve rutubetlenme sorunları hem nakdi hem de vakti kayıplar meydana getirecek ve ayrıca inşaatın zamanında teslim edilmesini engelleyecektir.

Isımak mazotlu beton kurutma cihazı zorlu hava ve inşaat koşullarına dayanıklı şekilde üretilmiştir. Hava sıcaklığının 0 derecede olması cihazın kurutma işlemini gerçekleştirmesi için bir sorun teşkil etmemektedir.

Ayrıca cihaz tekerlekleri sayesinde rahat bir şekilde bir alandan bir alana itme gücü ile taşınabilmekte ve kauçuk olan tekerlekleri yeni yapılmış ıslak beton üzerinde herhangi bir iz bırakmamaktadır.

Kiralık ısımak mazotlu beton kurutma cihazı sadece yeni uygulanan betonları kurutma işlemleri için değil, aynı zamanda yapımının üzerinde zaman geçmiş ancak nemlenme sorunu ile karşı karşıya kalmış olan betonlarında kurutma işlemini gerçekleştirmektedir.

Bu süreçte dikkat edilmesi gereken husus betonun niçin nemlendiğidir. Nem ve nemi bir ileri safhası olan rutubetin nereden kaynaklandığının tespiti ve çözümünün ardından kurutma cihazı ile beton kurutulmalı, kurutulan beton blok kazınmalı ve tekrar beton işlemi yapılarak son olarak yeni yapılan beton kurutma cihazı ile sağlıklı ve kontrolü bir şekilde tekrar kurutulmalıdır.

Bu süreçte ısımak mazotlu beton kurutma cihazı kullanmak hem betonunuzun sağlıklı bir şekilde kurumasını sağlayacak hem de betonun üzerine uygulanacak olan diğer materyallerin işlevlerini sağlıklı bir şekilde yerine getirmesini sağlayacaktır.

#ısımakmazotlubetonkurutmacihazı #mazotlubetonkurutmacihazı #betonkurutmacihazı #betonkurutma