Kiralık Beton Nem Alma Cihazı

Kiralık Beton Nem Alma Cihazı

Kiralık beton nem alma cihazı firması olarak beton üzerinde oluşan nemlenme sorununuzu hızlı ve sağlıklı bir şekilde çözüme kavuşturmaktayız.

Beton nemi alma cihazı ile nemlenme sorununuz bir daha geri gelmemek üzere ortadan kaldırılabilmekte ve betonun formunun bozulmaması sağlanabilmektedir.

Kiralık beton nemi kurutma cihazı yoğunlaştırma yöntemini kullanarak ortamda bulunan neme sıcak hava vererek nem dengesini sağlamakta ve fazla nemi ortamdan yok etmektedir.

Beton nemi kurutma işlemi farklı yöntemler kullanılarak yapılabilmektedir. Bu yöntemlerin içerisinde elektrikli ısıtıcılar ile kurutma işlemi yapılması, betonun atılmasının ardından aylarca kurumasının beklenilmesi gibi farklı yöntemler bulunmaktadır.

Bu yöntemlerin içerisinde genellikle en çok kullanılan yöntem betonun atılmasının ardından kurumaya bırakılması yöntemidir. Bu yöntemi kullanabilmek için genellikle beton atma işlemi yaz aylarında yapılmakta ve betonun güneş ısısı ile kuruması beklenmektedir.

Bu yöntem mantık açısından bakıldığında uygun ve işe yarar bir yöntem olarak görülüyor olsa da bu şekilde bir kurutma yöntemi betonunun tamamını eşit olarak ve gereken sıcaklıkta kurutamadığı için beton atılan alanın bazı yerleri nemli kalmakta ve bu nem güneş ısısına fazlaca maruz kalıp kuruyan alanlara sirayet ederek tüm betonun sanki hiç kurumamış gibi olmasına neden olmaktadır.

Ayrıca bu yöntemin kurutma işleminin gerçekleştirebilmesi için aylarca beklemek gerekmekte ve bu bekleme süreci boyunca inşaat işlemleri duracağından dolayı inşaatlar zamanında teslim edilememekte ve bu yüzden firmalar prestij kaybetmektedir.

Yukarıda saymış olduğumuz yöntemler sadece zaman kaybı değil aynı zamanda inşaatın diğer işlerinin durmasını ve işler için ayrılmış olan bütçenin büyük bir kısmının betonu kurutmak için harcanmasına neden olmaktadır.

Günümüzde ise teknolojinin gelişmesiyle kurutma cihazı üretilmiş ve bu kurutma cihazı ile betonarme yapıların yapım aşamasında oluşan nemlenme durumu hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulabilmektedir.

Kurutma cihazları yüksek derece ısı enerjisini betonun sadece yüzeyine değil en dipten en üstüne kadar ulaştırabilmekte ve bu sayede betonu hızlı bir şekilde kurutabilmektedir.

Ayrıca kurutma cihazları doğru konumlandırıldığında betonu eşit bir şekilde kurutabilmekte ve bu kurutma işlemini yaparken enerji harcamasını son derece düşük yapmakta adeta elektriği koklayarak kullanmaktadır.

Kurutma cihazlarımızın bu denli yüksek performansı bu kadar az elektrik harcayarak yapabilmesinin sebebi cihazın içerisinde bulunan güçlü motorundan kaynaklanmaktadır.

Bu güçlü motor hiç durmadan çalışmasına rağmen kesinlikle ısınma yapmamakta ve hiç durmadan çalışabilmektedir.

Beton nem alma cihazı kiralama işlemini yapabileceğiniz firmamıza cihazı kiralamak için ulaştığınızda kurutulacak beton alanın metrekaresini ve adresinizi paylaşmanız yeterli olmaktadır.

Kurutma işlemi yapacağınız alanın kapasitesine uygun olan kurutma cihazı adresinize kadar uzman personellerimiz tarafından teslim edilecektir.

Cihazın teslimi sırasında kullanımı hakkında gerekli tüm bilgilendirmeler yapılmakta ve aynı zamanda cihazın kullanımı sırasında gerekebilecek tüm aparatları tarafımızca temin edilmektedir.

Uzman personellerimizden kurutma işlemi ile ilgili cihazın doğru konumlandırılmasından, doğru kullanılmasına alanın büyüklüğüne cihazın kapasitesinin yetip yetmediği konuları hakkında bilgi alabilir ve en doğru kurutma şeklini cihazın uygulayabilmesiyle alakalı yardım alabilirsiniz.

Kiralık beton nem alma cihazı temini için firmamız ile irtibata geçtiğinizde kiralama işleminin günlük gerçekleştirebilir ve işinizin tamamlanmasının ardından tekrar firmamız aracılığı ile adresinizden alımını isteyebilirsiniz.

Cihazımızın teslimi sırasında kurutulacak olan beton alan görüleceğinden tahmini bir kurutma süresi uzman personellerimizce verilebilmekte ve cihazı kaç gün kullanmak istediğiniz hakkında aklınızda bir fikir oluşmasına yardımcı olmaktadır.

Cihaz son derece güvenli bir şekilde üretilmiştir. 220V elektrik enerjisi ile çalışmakta olan kurutma cihazlarımız ekstra başka bir işlem gerektirmeden hemen kullanıma hazır bir şekilde tarafınıza getirilmektedir.

Kiralık beton nem alma cihazı arıyorum sorusunu etrafınızda soran yakınlarınız ya da tanıdığınız inşaat firmaları var ise firmamızı gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirsiniz.

Üstelik kurutma cihazlarımızı kiralamak için ödeyeceğiniz ücret çok cüzi miktarlar olmakta ve bütçenizi kesinlikle sarsmamaktadır.

Kiralık beton nem alma cihazı sayesinde betonarme yapılarınız çok daha sağlıklı olmakla birlikte binanızın tamamlanma süresi kısalmakta ve bu sayede inşaatı taahhüt ettiğiniz zamandan daha önce teslim ederek firmanızın çalışmalarına hız kazandırabilirsiniz.

Ayrıca kurutma cihazı ile gerçekleştirdiğiniz kurutma işlemi sonrasında beton üzerine yapacağınız diğer uygulamalar görevlerini daha iyi yerine getirmekte ve binanızın korunmasına yardımcı olmaktadır.

#kiralıkbetonnemalmacihazı #betonnemalmacihazı #betonnemalma #betonnemalmakurutma